Povezivanje poslodavca u Banatu i Srbiji

Zrenjaninski poslovni krug (Zrepok) pristupio je danas Uniji poslodavaca Srbije (UPS) i Uniji poslodavaca Vojvodine (UPV), a potpisom sporazuma sa Opštim udruženjem preduzetnika Zrenjanina (OUP), stvorio je okosnicu za osnivanje novog udruženja "Poslodavci Banata". Potpise na sporazume o saradnji stavili su predsednik UPS Nebojša Atanacković, predsednik UPV Slavko Novaković, predsednik OUP Miroslav Đurić i predsednik "Zrepoka" Goran Vidaković. Tim povodom čelnici poslodavaca u Srbiji i Zrenjaninu su ocenili da će potpisani sporazumi, delovanjem kroz institucije sistema, doprineti zaštiti interesa preduzetnika i rastu privrednih aktivnosti. Takođe će doprineti i promovisanju sistema vrednosti u kojem će kvalitet rada i stručnost odlučujuće doprinositi privrednom rastu, povećanju standarda i ukupnim promenama u društvu.

Povezivanje poslodavca u Banatu i SrbijiZrenjaninski poslovni krug (Zrepok) pristupio je danas Uniji poslodavaca Srbije (UPS) i Uniji poslodavaca Vojvodine (UPV), a potpisom sporazuma sa Opštim udruženjem preduzetnika Zrenjanina (OUP), stvorio je okosnicu za osnivanje novog udruženja "Poslodavci Banata".

Potpise na sporazume o saradnji stavili su predsednik UPS Nebojša Atanacković, predsednik UPV Slavko Novaković, predsednik OUP Miroslav Đurić i predsednik "Zrepoka" Goran Vidaković.

Tim povodom čelnici poslodavaca u Srbiji i Zrenjaninu su ocenili da će potpisani sporazumi, delovanjem kroz institucije sistema, doprineti zaštiti interesa preduzetnika i rastu privrednih aktivnosti.

Takođe će doprineti i promovisanju sistema vrednosti u kojem će kvalitet rada i stručnost odlučujuće doprinositi privrednom rastu, povećanju standarda i ukupnim promenama u društvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik